Basic UNO Választható Színes Gyűrűvel - Önöntöző virágtartó 14 cm cserépméretig (ovális)

 • Választható színek:
 • Mennyiség:
 • 8 979 Ft Nettó ár: 7 070 Ft
 • 40cm széles, 12-14cm cserépátmérőig. A Basic UNO termékek gondoskodnak helyetted a növényeidről .

  5 féle színből választhatsz
  +ajándék fehér dekorgyűrű a kiválasztott szín mellé a csomagban
  újgenerációs passzív öntözési technológiával
  ajándék tápanyag a csomagban
  UV álló és újrahasznosított anyagból
  Referencia galéria megtekintése


 • Raktáron
 • Videó
Termékleírás

A Minigarden Basic UNO a Minigarden család legegyszerűbb rendszere. A Minigarden Basic egy olyan növénytermesztő rendszer, mely ideális a kezdő kertészek és olyan emberek számára, akik nem szeretnének a növények számára alapvető gondoskodás miatt aggódni, különösen az öntözést és a tápanyagellátást illetően.

A találékony tápanyag- és öntözővíz tároló rendszernek köszönhetően a Minigarden Basic-ben dísz- és illatos növények vagy akár kisebb zöldségek is termeszthetőek bármilyen napi ellátás nélkül, mivel a rendszer biztosítja a rendszeres öntözést és tápanyagellátást a növények igényeinek megfelelően. Ezáltal sem alulöntözni, sem túlöntözni nem tudjuk a növényeket! A Minigarden Basic a legegyszerűbb és leghatékonyabb rendszer a piacon a növények sikeres táplálása és növekedése érdekében. Ültetéskor tiszta maradhat a kezünk, elég 2 a kiválasztott növényeket tartalmazó normál kaspót elhelyezni a rendszerben és szemlélni, ahogy nőnek.
 

Dizájn és kényelem

A Minigarden Basic mindössze 5, könnyen összeszerelhető elemből áll: vízzáró platform az alapja, 1 fedél kerek nyílással, amelybe az ovális cserép kerül, kerek alap, hogy a tartály behelyezése könnyű legyen, kivehető víztartály, adagoló fedéllel és geotextília alátét amit a vízzáró platformba kell behelyezni.

A csomag a Kiválasztott Színes Díszfedeleket már tartalmazza! 
+ Ajándék Cserélhető Fehér díszfedéllel!

 

A Minigarden Basic falra is rögzíthető és függeszthető egy konzol segítségével, mely a vízzáró platform csatornáiba illeszkedik. Az összeszerelése hihetetlenül egyszerű és egyértelmű, tekintse meg összeszerelési útmutatónkat a letölthető fájlok között!Tartósság és egyszerűség

A szerkezeti minőség és tartósság a Minigarden termékek jellegzetes tulajdonsága. A Minigarden Vertical-hoz és a Minigarden Corner-hez hasonlóan, a Minigarden Basic is erős polipropilén kopolimerből készült és UV sugárzás elleni védelemmel van ellátva, mely tulajdonságok által az extrém időjárási feltételeknek is ellenáll (erős napsugárzás és szélsőséges hőmérséklet), mindezek mellett újrahasznosítható.

A Minigarden Basic remek kiegészítője lakásunk bármely pontjának, kiemeli a növény szépségét és színeit. A Minigarden Basic UNO bárhol, kint és bent egyaránt használható, bárki gondozhat benne növényeket. A Minigarden Basic UNO összekapcsol minket a természettel.

Videók
Letöltés
Kiegészítő termékek