Speciális Zöldfal Lámpa - Növényfal Világítás

  • Mennyiség:
  • 7 990 Ft Nettó ár: 6 291 Ft
  • 3W GU10 foglalatú LED izzó

    Világosabb helyeken: 1m2 zöldfalhoz 2db javasolt
    Sötétebb helyeken: 1m2 zöldfalhoz 4db javasolt


  • Raktáron
Termékleírás

MAGYAR TALÁLMÁNY, CSAK NÁLUNK: SPECIÁLIS NÖVÉNYFAL VILÁGÍTÁS, LED OPTIKÁVAL!
A hagyományos lámpák fényéből a növények csak max 10%-ot tudnak hasznosítani, ellentétben a kifejezetten az erre a célra kifejlesztett LED égőkkel, ahol ez az arány 90%!

A többi, interneten kapható növénylámpával ellentétben  ez az egyedileg tervezett izzó nem káros az emberi szemre, viszont a növények számára szükséges fényt leadják, így kitűnően alkalmazható beltéri zöldfalak esetében! Extrém körülmények között is fenntartható a zöldfal (pl : szuterénben), amennyiben úgy választunk az izzó mellé lámpatestet hogy mindegyik növény levélfelülete kapjon a zöldfal világítás fényéből.
Ez a speciális zöldfal LED lámpa egy különleges kevert spektrumú fényt bocsájt ki, mely semlegesíti az ember szemének káros lila fényt azáltal, hogy más színeket is tartalmaz!
FIGYELEM! Ezen terméken kívül a többi, internetes forgalomban kapható kevert spektrumú lila és kék növénylámpa káros az emberi agyra és szemre, hogyha beltéri zöldfalban alkalmazzák!


A növények rendkívül magas hatásfokkal hasznosítják ezen izzóból eredő megfelelő fénytartományt!
Ezeknek a speciálisan erre a célra gyártott LED lámpáknak sokkal magasabb a fotoszintézishez szükséges fény leadási képessége, mint a hagyomás növény nevelő lámpáknak!
Ennek ellenére nem melegszik túl és rendkívül magas élettartamú, alacsony fogyasztású (3W)!

Közvetlen 220V-ra köthetőek, bármely stangard GU10-es foglalatba alkalmazhatóak.

1m2 zöldfalhoz világos helyen 2db, sötét helyen 4db javasolt

Kulcsszavak: élőfal világítás, zöldfal világítás, növény világítás, élőfal megvilágítás, zöldfal lámpa, előfal lámpa, növényfal lámpa
Letöltés
Kiegészítő termékek