GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

6) Csak a Minigarden által forgalmazott konzollal rakhatom fel a terméket a falra?
Nem, a bármilyen konzol, ami az esztétikai igényünknek megfelel és elbírja a terméket megfelel a célra. A konzol célja "csak" a függőleges elmozdulás megakadályozása, a vízszintes irányban történő mozgást a minden 2. szinten történő körkörös klipeken keresztüli csavarozással ( falhoz rögzítéssel) akadályozzuk meg.

5) Kell-e valakit hívnom, hogy összeszerelje a terméket?
Nem, a Minigarden termékek "csináld magad" rendszerek. Moduláris jellege lehetővé teszi, hogy egy kis kézügyességgel magunk is a kívánt helyre rögzítsük. Természetesen van lehetőség, segítség kérésére is, keressen minket bizalommal.

4) Nem lesz vizes a falam ha felrakom a terméket a falra?

Nem, a Minigarden termékek zárt rendszerek. Abban különbözik a "zsebes" ültetésektől, hogy a rendszer egy zárt ültető "láda" aminek, modulonként külön vízelvezető rendszere van.

3) Van e lehetőségem egyedi formákat kirakni?
Igen, a Minigarden termékek ( Vertical és Corner ) modulárisak, aminek köszönhetően mind függőleges, mind vízszintes irányban bővíthető. A termékekből kialakítható formák számának csak a képzeletünk szabhat határt.

2) Hogyan csatlakoztathatok több terméket egymáshoz?
A termékek egymással egy körkörös klip-en keresztül csatlakoznak egymáshoz. A klip-ek 2 fajta elhelyezésével tudjuk a modulokat egymáshoz rögzíteni. 

1) Nem sokat tartózkodom otthon, lehet-e gondozásmentes rendszert kialakítani?
Igen, bár 100%-ig gondozásmentes rendszer nem létezik. A Minigarden termékeket el lehet látni csepegtető rendszerrel, amit a vezetékes hálózatra is rá lehet kötni. Ezt a megfelelő beállításokkal és növényválasztással szinte gondozás mentessé lehet tenni. Kérje segítségünket, tanácsunkat.
Ezen felül a Basic termékcsalád az amivel a legkönnyebb kezelhetőséget érhetjük el. Ennek a terméknek saját víztartálya van, így amíg a tartályban van víz, a növények kiszolgálják magukat.